Đóng lại!  Bạn chưa là thành viên của Blog 12B TVT. Hãy click vào đây để đăng ký làm thành viên và tham gia viết bài nhé!

GameJackal Pro 3.2.0.3 RC1

[ 2009-04-18 09:07:40 | Tác giả: bvl91 ]
Cỡ chữ: Lớn | Bình thường | Nhỏ

Game Jackal Pro is the ultimate "must have" killer app for the PC gamer! If you, like most gamers, find it annoying looking for and inserting the CD-ROM for your favorite game each time you play it, then Game Jackal Pro is for you. Keeping your gaming investment safe: One major concern gamers have is the CD's life span. The CD-ROM for a popular game may be inserted and removed many hundreds of times, this of course leads to the inevitable "Unable to read" error and ultimately a trip to the trash. Unleash your games and go gaming "cd free" in seconds: Using Game Jackal Pro eliminates the need to insert the CD-ROM before playing your favorite title, therefore allowing you to fire up your favorite game in seconds. Easy to use: Game Jackal Provides the user with a powerful and easy to use interface to go gaming "cd free". It does this without modifying any of your game's files or installing any virtual drives on your system. Simply select the game you want to play from the Game Jackal Pro interface, or create a desktop shortcut for even faster access.

Image mode: Image mode adds support for games that need to stream data directly from the CD or DVD during game play.

Keep young eyes from playing games that may be not right for them: Game Jackal Pro comes complete with a feature called Guardian Control, this feature allows restrictions to be placed on game profiles.
Young gamers can make short work of a game CD: Being able to pack away the game CD has proven to be extremely popular with parents of young gamers, where a game can be destroyed in weeks!
There's no other product like it: The simple fact is that Game Jackal Pro stands alone. There's no other product on the market that delivers the flexibility and functionality that Game Jackal Provides.

Features Pro Version:

Create profiles right from the desktop with the new "One-click" profile creation option. Simply right-click any game icon on you desktop (or anywhere else for that matter) and select "Convert to Game Jackal Profile", a much simplified creation wizard guides you through a 2 step process.
Unused profiles can now be moved to an archive section allowing you to keep only your current favorites in the "My Game Profile" section.
A new "plug-in" interface is now available, this allows third-party developers to create plug-ins for Game Jackal Pro.
Right-click popup menu for profiles, this provides a faster and easier way to manage profiles.
Improved reliability, support and performance for many games and hardware configurations.
Support for multi processor hardware, including the ability to specific processor(s) on for each profile.
Image mode, for games that need to stream data from the CD or DVD during game play.
An easy to use interface, providing the user with a single tool for "cd free" gaming.
The creation of a Game Jackal Profile is performed while you are playing your favorite game!
Using the auto update feature, your version of Game Jackal Pro will always be the latest version available.
Guardian Control, this feature allows for the password protection of game profiles in addition to specifying when and how long a game can be played.
No longer do you need to find and insert the game's CD-ROM.
Preserve the original game's CD-ROM: one of the problems with having a favorite game is that the CD-ROM gets damaged over time.
Game load times are dramatically shortened

Changes in Release v3.2.0.3 - rc1 (2009-02-20):

Further updates and improvements to the new generation 4 driver architecture.
Improved driver logging.
Bug fixes to the log viewer (export now works correctly).
Interface improvements and updates.

---------------------------------------------------

So với việc tạo CD ảo để chơi game không cần CD thì phần mềm Game Jackal tỏ ra tiện lợi, nhanh chóng hơn và ít tốn dung lượng đĩa cứng hơn.
Ngoài việc sử dụng một chương trình có khả năng tạo đĩa ảo như Alcohol hay Virtual Drive, còn có một cách khác để chơi game không cần CD thuận tiện hơn, ít tốn đĩa hơn, đó là dùng chương trình Game Jackal.
Cách thức hoạt động của Game Jackal như sau: khi một game được kích hoạt, nó sẽ đòi hỏi một số thông tin từ CD để khởi động game, lúc này Game Jackal sẽ lưu lại những thông tin ấy vào một hồ sơ riêng tương ứng với mỗi game (chỉ mất vài chục đến vài trăm KB cho mỗi game) để rồi vào lần chạy tiếp theo, chính Game Jackal sẽ cung cấp cho game các thông tin này chứ không phải là CD nữa, chính vì thế mà bạn không cần phải dùng đến CD gốc hay CD ảo.

Cách sử dụng:

Trước hết bạn phải lấy (eject) toàn bộ các ổ CD (cả thực lẫn ảo) có trong máy.
Khởi động Game Jackal, chọn Create a profile, chọn ổ đĩa mà bạn sẽ bỏ CD vào để play game. Nhấp Next.
Chọn những profile có sẵn của chương trình, nếu không có profile của game bạn đang chơi thì bạn chọn No Profile Map Selected rồi nhấp Next.
Đặt tên cho profile, chọn Next.
Nhấp chọn Locate title và chỉ đường dẫn đến file thực thi (có đuôi .exe) của game. Để đảm bảo hơn, trong phần Advanced options, ở khung Working Directory bạn hãy chỉ đường dẫn đến thư mục cài đặt game.
Mục Profiler mode nên chọn Automatic mode, sau đó cho CD vào ổ đĩa để hoàn tất.
Lúc này bạn sẽ thấy game được kích hoạt. Như vậy là từ nay bạn sẽ không cần đến CD nữa, mỗi lần muốn chạy game chỉ cần nhấp vào biểu tượng của Game Jackal ở thanh taskbar và chọn game mình muốn chơi là xong.
Ngoài ra bạn còn có thể tạo shortcut cho game để dễ dàng kích hoạt bằng cách nhấp chọn Create desktop shortcut. Nếu có kết nối Internet, bạn có thể update profile cho Game Jackal.

— Một số lưu ý:
- Khi chạy một game bằng Game Jackal, bạn phải nhớ chọn Deactivate profile (ở cửa sổ chính) để ngưng kích hoạt profile của game đã chạy trước đó.
- Trong cửa sổ chính của chương trình, mục View profile key sẽ hiển thị cho bạn một dãy số. Đây chính là mã số của các profile mà bạn đã tạo, bạn nên ghi lại dãy số này để sau này khi cài đặt lại GJ bạn có thể sử dụng lại các profile cũ

http://rapidshare.com/files/201034671/fortiengia_GameJackal.Pro.v3.2.0.3.RC1.rar

http://www.mediafire.com/?ufngmtkmmgm

**************** Hãy cùng chia sẻ với bạn bè bằng cách ****************

Copy đường link dưới đây gửi đến nick yahoo bạn bè!

Bài Viết Ngẫu Nhiên:
 • Lý do 'ăn nem'
 • NẾU BẠN SINH NGÀY
 • Sổ tay Macromedia Flash 8.0
 • Tomb Raider: Underworld - Thế giới đã mất
 • Rosetta Stone - Trò chơi với chữ cái và số
 • Bộ icon cho máy tính
 • Rapid Search Script 2.2 - Nulled By Sikvdila
 • FLV Recorder v3.61
 • [English Study] - Commerce Student's Book: Oxford English For Careers
 • Giáo trình Kinh tế lượng

 • Hiện chưa có lời bình nào cho bài viết này.

  Gởi Ý Kiến
  Hình vui
  [smile] [confused] [cool] [cry]
  [eek] [angry] [wink] [sweat]
  [lol] [stun] [razz] [redface]
  [rolleyes] [sad] [yes] [no]
  [heart] [star] [music] [idea]
  Có thể dùng BBCode
  Tự nhận Link
  Hiển thị Smilies
  Ẩn comment
  Tài khoản:   Mật khẩu:   Đăng Ký?