Đóng lại!  Bạn chưa là thành viên của Blog 12B TVT. Hãy click vào đây để đăng ký làm thành viên và tham gia viết bài nhé!

TMPGEnc Authoring Works All Versions - Phần mềm làm đĩa DVD

[ 2009-09-03 01:34:17 | Tác giả: bvl91 ]
Cỡ chữ: Lớn | Bình thường | Nhỏ

Description- Mô tả:

Whether you’re young or old, beginner or professional, TMPGEnc Authoring Works 4 is the easy way to author your own DVDs, Blu-ray Discs, and DivX® ULTRA video. Import most video formats, edit out commercials or unwanted scenes, add spectacular transition effects, make your own subtitles, create professional-looking menus, and much, much more.

Cho dù bạn trẻ hay già, mới bắt đầu học hay chuyên nghiệp, công TMPGEnc Authoring 4 là cách dễ dàng để tác giả của riêng bạn DVD, Blu-ray Discs, và Divx ® Ultra video. Nhập khẩu hầu hết các định dạng video, chỉnh sửa hoặc xuất thương mại không mong muốn cảnh, thêm các hiệu ứng chuyển đổi, làm cho phụ đề của riêng bạn, tạo chuyên nghiệp-tìm các menu, và nhiều, nhiều hơn nữa

TMPGEnc DVD Author with DivX Authoring cung cấp nhiều tính năng mới và một số cải tiến đáng kể so với các phiên bản trước đây, chẳng hạn như chụp HDV, tác chủ DivX, đa dòng phụ đề, và khả năng bổ sung nhiều dạng file gốc vào trong DVD và DivX của bạn.

Tất nhiên, bạn vẫn có thể cắt-chỉnh sửa, tạo các menu tùy chỉnh và ghi các tác phẩm của mình sang DVD để trình chiếu cho bạn bè và gia đình!

Các đặc tính chính:

• Phần mềm video DivX® được cấp phép chính thức.

• Sản xuất ra video DVD và DivX® chất lượng cao .

• Nạp hầu hết các định dạng video thông dụng .

• Chụp video trực tiếp từ DV hoặc HDV camcorder .

• Bổ sung tới 2 dòng phụ đế .

• Tạo các menu tùy chỉnh riêng cho bạn và các dạng mẫu sẵn sàng để sử dụng.

• Thực hiện cắt-chỉnh sửa frame chính xác cới phần Smart Rendering .

• Rút gọn (chuyển mã) video của bạn cho phù hợp với các phương tiện media khác.

• Hỗ trợ nhiều CPU cốt lõi .

• Xuất âm thanh Dolby Digital stereo .

Hướng dẫn kỹ thuật

1. Tác chủ DivX
Với DivX authoring, các tác phẩm DivX của bạn có thể có những menu và sự điều hướng giống như DVD! Các tác phẩm DivX được tạo với TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring là sự phối hợp tột bực của file trình diễn tương tự DVD với công nghệ DivX. Chạy các tác phẩm DivX với phần mềm DivX Player trên máy PC của bạn hoặc bất kỳ đầu DivX Ultra Certified DVD trong phòng khách tiện nghi của bạn.

2. DV và HDV Capture
Giờ đây bạn có thể chụp video trực tiếp từ DV hoặc HDV camcorder. Chỉ cần cắm máy quay phim vào trong máy tính của bạn qua giao diện IEEE 1394 và TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring sẽ có thể xem nội dung máy quay phim và bổ sung no như một file nguồn.

3. Cải thiện định dạng nạp
DVD Author 3 with DivX Authoring cho phép bạn nạp nhiều dạng file nguồn hơn vào trong tác phẩm của bạn so với TMPGEnc DVD Author 2.0. Nạp các định dạng file DVD-VIDEO, DVD-VR, MPEG1/2, AVI, Windows Media, DivX, và QuickTime (mov, qt, mp4, m4a, 3gp, 3g2).

4. Nhiều dòng phụ đề
Điểm mới của DVD Author 3 with DivX Authoring là khả năng có đến 2 dòng phụ đề cho các tác phẩm DivX hoặc DVD của bạn! Tạo các tác phẩm DivX hoặc DVD đa ngôn ngữ riêng cho bạn với tính năng nhiều dòng phụ đề.

5. Hỗ trợ DivX HD

Bạn có những file movie định nghĩa cao? Tạo một tác phẩm DivX HD với các tính năng chuyên sâu để duy trì độ phân giải cao của HD mà kích cỡ file không quá lớn, rồi xem sự sáng tạo của bạn trên máy tính hoặc trên đầu DivX Certified High Definition DVD player.

6. Tạo menu

Chọn giữa các dang mẫu menu lập trước hoặc tự thiết kế riêng cho mình. Với tiến trình tạo menu mạnh mẽ của nó, TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring cho phép bạn tùy chỉnh các menu nhanh chóng và dễ dàng. Tự do định vị hoặc định cỡ các tiêu đề của bạn, các hình thumbnail, và text, hoặc tạo các menu chuyển động tuyệt vời mang sự sáng tạo của bạn vào trong cuộc sống. Thay đổi màu highlight, tỉ lệ man hình và hơn thế nữa!

7. Smart Rendering

Công nghệ Smart Rendering của TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring giúp cho việc mã hóa nhanh hơn, cho phép bạn chỉnh sửa và xuất các tác phẩm DivX và DVD của mình nhanh hơn rất nhiều cho với các phần mềm tác chủ khác.

8. Tối ưu hóa việc giải mã

TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring được tối ưu hóa cho Intel® Core™ 2 Duo Processors và Intel® Duo/Extreme™ Processors để tăng tốc độ nhanh đến 5%-18% so với TMPGEnc DVD Author 2.0.

9. Menu Note Page

Điểm mới của TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring là khả năng thêm các trang lưu chú vào trong menu của bạn. Sử dụng trang ghi chú cho tất cả nhưng gì bạn mong muốn—thêm phần giới thiệu, những lời ghi nhận, hình ảnh, tiểu sử diễn viên, hoặc bất kỳ điều gì khác mà bạn có thể nghĩ ra.

10. Công cụ chuyển mã

Công nghệ Smart Rendering của TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring cho phép bạn chuyển mã (rút gọn) các tác phẩm của mình cho vừa với DVD đơn hay 2 lớp, hoặc ngay cả các đĩa CD-R và CD-RW (chuyển mã sang CD chỉ cho các tác phẩm DivX).

11. Menu mô phỏng

Kiểm tra các menu tùy chỉnh của mình trước khi bạn ghi các tác phẩm của mình ra đĩa với menu mô phỏng. Công cụ mô phỏng bắt chước các trình kiểm soát của một đầu máy DVD thực thụ, cho phép bạn kiểm tra chính xác các menu của mình như thế nào và làm việc ra sao.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++

Authoring Reborn. Your All-In-One Media Authoring Solution. Whether you’re young or old, beginner or professional, TMPGEnc Authoring Works 4 is the easy way to author your own DVDs, Blu-ray Discs, and DivX® ULTRA video. Import most video formats, edit out commercials or unwanted scenes, add spectacular transition effects, make your own subtitles, create professional-looking menus, and much, much more.

TMPGEnc Authoring Works 4 takes authoring to the next level with the key features you've always wanted. For instance, the new slideshow editor lets you adjust the timing for each picture and add transition and zoom effects. Author your favorite AVCHD, HDV and DV camcorder footage to the high-capacity Blu-ray Disc format. Create HD menus complete with pop-up menus that you can access during playback. Or how about making your own HD slideshows? It's all possible with Blu-ray Disc.

Full Featured:
• Input MPEG-1/2, AVI, WMV, QuickTime, DivX, MPEG-4/H.264, AVCHD, DV/HDV, DVD-VR, DVR-MS video files and author to DVD-Video, Blu-ray (BDMV), and DivX Ultra formats.
• Camcorder AVCHD/HDV/DV video input support.
• Creates high quality DivX video.
• Edit out unwanted scenes or commercials.
• Create interactive menus from templates or make your own custom menus.
• Add or edit subtitles.
• Make your own slideshow DVDs and Blu-ray Discs in standard or high definition.
• Apply audio filters such as gap correction, noise reduction, and fade-in/out.
• 5.1 Dolby Digital Surround sound input/output.

It's Better With Blu. Plus more new features.
• Author your favorite AVCHD, HDV and DV camcorder footage to the high-capacity Blu-ray Disc format.
• Create HD menus complete with pop-up menus that you can access during playback.
• Or how about making your own HD slideshows? It's all possible with Blu-ray Disc.

For Windows XP / Vista SP1
Language: English. Also available in German and Japanese.

Changes in Version 4.0.4.24 - June 4, 2009:
Improved - Added an optional low memory usage multithreaded motion search. (This option is enabled by default, you can disable it in the Preferences.) This option does not change the final output.
Improved - Added a volume correction function in the Menu editor's Background music editor tab.
Improved - Added an aspect ratio retention option in the Menu editor's Background picture tab.
Improved - Added a layout reset button in the Subtitles layout editor.
Improved - The AVCHD file reader can now import multichannel AAC audio data.
Fixed - The subtitle text reader could not import correctly some languages.
Fixed - The subtitle text reader is now more resilient when importing SRT files with unexpected empty lines, skipped text numbers etc. It will now try to continue the importation when possible instead of stopping.
Fixed - An error would occur when adding a Fade-in/out effect transition between clips where the subtitiles were enabled.
Fixed - When editing a chapter name in the Clip editor window, pressing the "Delete" key would cut the current clip selection.
Fixed - In the Clip editor window, moving to Next/Previous frame function would not function correctly.
Fixed - In the Menu editor, an error would arise when adding a custom picture in a menu, deleting it, then using the Undo/Redo function.
Fixed - In the Menu editor, enabling the page level properties would make the subtitles or audio streams selection page disappear.
Fixed - In the Menu editor, loading a project with a specific setting would freeze the application.
Fixed - In the Menu editor, attempting to load a file that is not a picture, nor a video, in the menu would cause an error, followed by a second error.
Fixed - In the Menu editor, creating a menu then changing the setting to "No menu", after starting a new project, the menu page thumbnail list would not display correctly.
Fixed - In the Menu edtior, adding several pictures at a time, then deleting them would cause an error.
Fixed - In the Disc writing tool, an error would arise stating a BDMV folder is already present when adding a BDMV folder by drag and drop.
Fixed - In the Disc writing tool, an unwanted error message would appear when inserting a disc after writing to a BD-R or other media.
Fixed - When outputting in BDMV mode, selecting 24 fps would actually output in 25 fps. (This problem does not occur when the output is in SD or 23.976 fps.)
Fixed - When outputting in BDMV/DVD-Video, the video length would become 1 frame shorter.
Fixed - When outputting in BDMV at 1920x1080/23.976 fps or 24 fps, a verifier error would arise.
Fixed - When manually changing the framerate setting of an AVCHD source, the track settings would become incorrect and the verifier would show an error.
Fixed - Depending on the source resolution, the AVCHD file reader would not correctly determinate the YUV colorspace.
Fixed - On rare occasions, the AVCHD reader would not be able to read some data.
Fixed - When using an AVCHD source, the memory usage would be higher than expected and an Insufficient memory error would arise.
Fixed - The MPEG-4 AVC decoder has been updated to correctly decode SpursEngine generated MPEG-4 files.
Fixed - An error would arise when navigating within an clip imported through the AVCHD file reader.
Fixed - The correct picture could not be retrieved when navigating a clip imported through the DirectShow file reader.
Fixed - Playback would become more and more difficult in the second half of a PV3/4 data source with a long duration.
Fixed - The application would freeze when adding chapters or enabling/disabling the subtitles.
Fixed - The correct number of cores could not be recognized for the AMD type multicore CPU.
Fixed - The GOP length is now within the standard limits when importing an NTSC source in a PAL project using the full rendering mode.
Fixed - Depending on the track transition order, the track default audio and subtitle settings would not be correctly reflected.
Fixed - When importing DVD content through the Source Wizard, a specific data condition would abort the importation.
Fixed - When adding a project in the Batch authoring tool, the automatic child folder creation setting would not be passed correctly, and an error would occur.
Fixed - During a simulation, when the Play/Pause button cannot be used (during a firstplay playback etc), and therefore cannot be played back when automatically paused according to the specifications, the Play button is now enabled to allow the playback.
Fixed - The application memory usage efficiency has been optimized.
Fixed - When creating a BDMV custom menu, choosing a specific menu structure would create a disc where it is not possible to go from the Top menu to the Track menu.
Fixed - Other corrections.

Links :TMPGEnc Authoring Works v4.0.4.24

(http://www.mediafire.com/?sharekey=66780b84995662487541323020eea3c5edb17253 de8030e7)

**************** Hãy cùng chia sẻ với bạn bè bằng cách ****************

Copy đường link dưới đây gửi đến nick yahoo bạn bè!

Bài Viết Ngẫu Nhiên:
 • Share Code pvdrilling.com.vn
 • RealPlayer Gold 11.1.3 Build 6.0.14.955 - Trình nghe nhạc xem phim cực chuẩn đa năng
 • Share code Flash Intro cho website (index cho website)
 • Share Code Pomihoa.Com.VN
 • Focus Photoeditor 6.0.9 - Công cụ xử lý ảnh chuyên nghiệp
 • [English Study] - The Teacher's Grammar of English
 • Chùm truyện cười ngăn ngắn về bác sỹ
 • DVD AIO + Bonus
 • Ảo tưởng lý tưởng & hoài cảm
 • Alien Skin Snap Art® 2 Photoshop Plug-in

 • Hiện chưa có lời bình nào cho bài viết này.

  Gởi Ý Kiến
  Hình vui
  [smile] [confused] [cool] [cry]
  [eek] [angry] [wink] [sweat]
  [lol] [stun] [razz] [redface]
  [rolleyes] [sad] [yes] [no]
  [heart] [star] [music] [idea]
  Có thể dùng BBCode
  Tự nhận Link
  Hiển thị Smilies
  Ẩn comment
  Tài khoản:   Mật khẩu:   Đăng Ký?