Đóng lại!  Bạn chưa là thành viên của Blog 12B TVT. Hãy click vào đây để đăng ký làm thành viên và tham gia viết bài nhé!

JAM SoftwareTreeSize Professional v5.2.2.493

[ 2009-07-28 17:40:57 | Tác giả: bvl91 ]
Cỡ chữ: Lớn | Bình thường | Nhỏ

JAM SoftwareTreeSize Professional v5.2.2.493 | 6.88 MB

JAM SoftwareTreeSize Professional v5.2.2.493 is a powerful and flexible harddisk space manager for Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003. Find out which folders are the largest on your drives and recover megabytes of disk space. TreeSize Professional shows you the size, allocated and wasted space, the number of files, 3D bar and pie charts, the last access date, the file owner, the NTFS compression rate and much more information for several folders or drives you choose. It also helps you to clean up old, big and temporary files. The application has an intuitive Explorer-like user interface and it is fast and multithreaded. You can print detailed reports or export the collected Data to Excel and to an HTML or ASCII file. TreeSize Pro can be started from the context menu of every folder or drive.

Features
- Visually Track down disk usage and see the size of all folders including their subfolders and break it down to the file level.
- Several exporting and reporting possibilities: Printed report (showing the directory structure), Excel, HTML, XML, text file, clipboard.
- The integrated fully customizable file search helps you to find and archive the largest, oldest, obsolete and temporary files, e.g. invalid shortcuts or files owned by a non existant account.
- You can search multiple drives, entire servers and even your entire network neighbourhood. The search results can be exported, moved or deleted.
- Duplicate file search, optionally with MD5 checksums
- Statistics about file types and file owners on directory level. Additionally it is possible to filter the file system tree on the left to a certain user or file type
- TreeSize Pro is able to save the data to an XML file and to load it again later.
- A saved XML file can be used to compare it against the current version of the file system branch. The difference between the two scans will be displayed and makes it easy to see which folders have grown.
- Support for Unicode file and folder names.
- The visible columns can be configured separately for the TreeSize Pro window, Excel export, HTML Export, Text export and printed reports. A lot of optional columns are available.
- TreeSize Pro ships with a shell extension for Windows 2000/XP/2003 that adds an additional TreeSize column to the Windows Explorer that is showing the size not only for files but also for folders.
- High performance through Multithreading: Browse the results during scanning, scan and view several folders at the same time, automatic adjustment of the number of threads that are used for a scan.
- Include and exclude certain files and folders in your scans
- Print the contents of a directory, including all files and the corresponding icons.
- Several Command line options allow scheduled and overnight scans of your hard disk. An integrated wizard helps to set up scheduled scans.
- A list of all files in the scanned folder and its subfolders can be exported, for example for use in a database.
- Support for the file based NTFS compression, hard links and Alternate Data Streams (ADS)
- Explorer context menu is supported inside the TreeSize window.

*************************************************

TreeSize Professional là một chương trình quản lý ổ cứng mạnh mẽ và linh họat cho Windows 98/ME/MT/2000/XP/2003. Chương trình sẽ tìm xem những thư mục nào là lớn nhất trên ổ đĩa của bạn và phục hồi lại không gian ổ đĩa. TreeSize Professional cung cấp cho bạn dung lượng, vị trí và không gian bị lãng phí, số lượng file, biểu đồ dạng thanh 3D và hình bánh, ngày truy cập lần cuối, tỷ lệ nén NTFS và nhiều thông tin khác cho các thư mục hay ổ đĩa bạn chọn. Nó cũng giúp bạn dọn dẹp các file cũ, file dung lượng lớn hay file tạm. Chương trình có cửa sổ trình duyệt trực quan giống giao diện người dùng và họat động nhanh. Bạn có thể in ra các báo cáo chi tết hay xuất các dữ liệu thu thập được sang Excel, HTML hay ASCII. TreeSize Pro có thể được truy xuất từ menu ngữ cảnh của bất kỳ thư mục hay ổ đĩa nào.

*Kiểm tra dung lượng đĩa sử dụng và cho biết dung lượng của tất cả thư mục bao gồm các thư mục con một cách trực quan và chia chúng thành các cấp độ file.
*Tính năng tìm kiếm các đường dẫn của file giúp bạn tìm và lưu lại các file lớn nhất, cũ nhất, các file tạm và không còn sử dụng. Ví dụ như tìm ra các shortcut không còn giá trị sử dụng hay các file do tài khoản không còn tồn tại quản lý.
*Thêm vào đó, nó cho phép giới hạn các file system phía bên trái cho một số người dùng hay lọai file nhất định.
*Các cột hiển thị có thể được chỉnh sửa riêng rẽ và có nhiều cột tùy chọn có sẵn. Bạn có thể chọn và sắp xếp các cột này trong mục Options.
*TreeSize Pro còn có một lớp mở rộng có thể thêm một cột TreeSize trong Windows Explorer. Nó không chỉ cho biết dung lượng của file mà còn của cả thư mục.
*Mutithreading: xem qua các kết quả trong quá trình kiểm tra. Kiểm tra và xem nhiều thư mục cùng một lúc.
*Bạn có thể thêm vào hay loại ra một số file hay thư mục trong quá trình kiểm tra.
*Danh sách các file trong các thư mục được kiểm tra và các thư mục con của nó có thể được xuất ra các ứng dụng khác. Ví dụ như để sử dụng làm dữ iệu sau này.
*Hỗ trợ các file được nén trên nền NTFS. Tì lệ nén có thể được thể hiện cho mỗi thư mục hay file.
*Menu ngữ cảnh được hỗ trợ trong cửa sổ của TreeSize.
*Hỗ trợ mạng đầy đủ.

[DOWNLOAD PIC WILL BE HERE][/DOWNLOAD PIC WILL BE HERE]

Mediafire.com :
Uploaded By TTND.team (http://www.mediafire.com/?y1betrgikml)

Rapidshare.com :
Uploaded By TTND.team (http://rapidshare.com/files/212495351/JAM.Software.TreeSize.Professional.v5.2.2.493.rar)

Pass : YoDownload.NET

**************** Hãy cùng chia sẻ với bạn bè bằng cách ****************

Copy đường link dưới đây gửi đến nick yahoo bạn bè!

Bài Viết Ngẫu Nhiên:
 • ArtMoney PRO v7.30.1 English FULL - Version mới nhất của chương trình "ăn gian" trong các GAM...
 • Tipard All Music Converter v4.0.06
 • [English Study] - Luyện nghe: Tactics for Listening (trọn bộ 3 tập)
 • Real3Dicons
 • Cái đồng hồ biết nói: Have A Nice Day
 • CubeDesktop - Tận hưởng không gian màn hình một cách chuyên nghiệp
 • Nàng cháo Kim So Eun khoe vai trần gợi cảm , kute cực
 • FullShot Enterprise v9.5.1.3 - Phần mềm chụp màn hình đơn giản, hiệu quả
 • "Chát"
 • [D-link] Kết Giới Sư - 16 tập

 • Hiện chưa có lời bình nào cho bài viết này.

  Gởi Ý Kiến
  Hình vui
  [smile] [confused] [cool] [cry]
  [eek] [angry] [wink] [sweat]
  [lol] [stun] [razz] [redface]
  [rolleyes] [sad] [yes] [no]
  [heart] [star] [music] [idea]
  Có thể dùng BBCode
  Tự nhận Link
  Hiển thị Smilies
  Ẩn comment
  Tài khoản:   Mật khẩu:   Đăng Ký?